Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Αποφύγετε τον πονοκέφαλο με φυσικό τρόπο Πείτε όχι στα χάπια

Η ένταση της καθημερινότητάς σας, το άγχος ακόμα και μία λανθασμένη διατροφή μπορούν να σας δημιουργήσουν έντονους πονοκεφάλους. Αν σας συμβαίνει συχνά και εσείς δε θέλετε να παίρνετε χάπια υπάρχουν άλλοι τρόποι να ηρεμήσετε από τον πονοκέφαλο.
Τρόφιμα που σας βοηθάνε: Οι πατάτες έχουν αποδειχθεί ότι είναι ένα τρόφιμο που σας ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε κάλιο. Επίσης οι μπανάνες που έχουν μαγνήσιο μπορούν να αντιμετωπίσουν εξίσου τις ενοχλήσεις στο κεφάλι σας. Τέλος το καρπούζι και το αγγούρι είναι κάποιες ακόμα τροφές που μπορούν να σας βοηθήσουν.
Μασάζ: Κλείστε κάποια ραντεβού με έναν φυσιοθεραπευτή και αφεθείτε στα χέρια του. Ένα καλό μασάζ σε μέρη του σώματος που συγκεντρώνεται η ένταση μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άλλοι άνθρωποι.
Πείτε ναι στο νερό και όχι στην καφεΐνη: Μία έρευνα απέδειξε ότι η ενυδάτωση που προκαλεί το νερό στο ανθρώπινο σώμα έχει τρομερές ευεργετικές ιδιότητες. Μία από αυτές είναι η καταπολέμηση των πονοκεφάλων. Επίσης η αυξημένη καφεΐνη μπορεί να προκαλέσει έντονους και αφόρητους πονοκεφάλους.
Πηγή jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου