Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πόλεμος! Γεωργιάδης σε γιατρούς ΕΟΠΠΥ: Εχω plan B και δεν θα σας αρέσει - Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Εμείς έχουμε plan C δεν εκβιαζόμαστε!

Πόλεμος! Γεωργιάδης σε γιατρούς ΕΟΠΠΥ: Εχω plan B και δεν θα σας αρέσει - Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Εμείς έχουμε plan C δεν εκβιαζόμαστε!

- "Λογικές Βορείου Κορέας και Ιράν να τις κρατήσει για το υπουργείο του", λένε οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

- "Δεν είμαι διατεθειμένος να κρατήσω στο Δημόσιο ανθρώπους που δεν τους χρειάζομαι, γιατί μετά θα πρέπει να κόψω συντάξεις και αυτό το θεωρώ ανήθικο", είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης
- Δεν θα αφησω κανέναν να νομίζει ότι μπορεί να εκβιάζει το κράτος
- Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ απεργούν έως και τις 3 Δεκεμβρίου

Πολεμικό είναι πλέον το κλίμα μεταξύ του υπουργού Παιδείας και των γιατρών του ΕΟΠΥΥ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης απείλησε τους γιατρούς με απολύσεις το πρωί μέσω του ΣΚΑΙ λέγοντας:
"Δεν είμαι διατεθειμένος να κρατήσω στο Δημόσιο ανθρώπους που δεν τους χρειάζομαι, γιατί μετά θα πρέπει να κόψω συντάξεις και αυτό το θεωρώ ανήθικο", προσέθεσε ο κ. Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε πρόθυμος να συζητήσει μαζί τους το σχέδιο για τον ΕΟΠΥΥ ωστόσο διαμήνυσε πως δεν πρόκειται να αφήσει "κανέναν να νομίζει πως μπορεί να εκβιάζει το κράτος", και προσθέτοντας πως "το υπουργείο διαθέτει plan B που δεν θα αρέσει στους γιατρούς".Εμείς έχουμε ‘plan C’. Οι γιατροί δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται Η απάντηση των γιατρών ήρθε μέσω του ίδιου σταθμού με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιάννη Χρονόπουλο να λέει στον υπουργό: "Εμείς έχουμε ‘plan C’. Οι γιατροί δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται. Λογικές Βορείου Κορέας και Ιράν να τις κρατήσει για το υπουργείο του".Οσο για το σχόλιο του υπουργού Υγείας πως δεν προτίθεται να κρατήσει στο Δημόσιο εργαζόμενους που "δεν χρειάζεται", ο κ. Χρονόπουλος απάντησε πως "τώρα θέλει να διώξει 3.000 από εμάς".Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ έχουν προκηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις έως και τις 3 Δεκεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο του υπουργείου Υγείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου